Hotel Kácov - Ubytování, restaurace, sportovní areál a školící středisko - www.hotelkacov.cz

 

 

 

POLEDNÍ MENU
0,3 l Gulášová polévka (1,9)    
150 g Vepřové nudličky na kari a žampionech, dušená rýže (1,7) 149
         
POLÉVKA
0,3 l Hrachová s uzeninou (1,7) 49
0,3 l Gulášová (1,9) 49
         
DENNÍ NABÍDKA
150 g Hovězí karabáček na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše (1,7,9,12) 174
150 g Hovězí trhané maso v tortille, pikantní dip, hranolky (1,3) 188
150 g Kančí výpečky, houskový knedlík, bílé zelí (1,3) 189
350 g Pečené kachní stehno, variace knedlíků, červené zelí (1,3) 189
300 g Pečená kuřecí křidélka, vařené brambory, zeleninový salát (1,7) 164
180 g Pečené žampiony plněné masem a modrým sýrem, bramborová kaše (1,7) 149
120 g Smažený sýr Gouda, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 155
         
         
MOUČNÍK
3 ks Lívance s borůvkovým přelivem a šlehačkou (1,3,7) 85
1 ks Jahodový řez se šlehačkou (1,3,7) 69
         
         
STUDENÁ KUCHYNĚ
100 g Nakládaný hermelín, chléb (1,3,7) 85
1 ks Utopenec s cibulí, chléb (1,3) 75
150 g Tlačenka s cibulí a octem, chléb (1,3) 85

 

Za poloviční porce jídel účtujeme 75% celkové ceny. Čísla za jídly značí potravinové alergeny, které jsou uvedeny níže.


 



LEPEK
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
  SKOŘÁPKOVÉ PLODY
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
KORÝŠI
výrobky z nich
  CELER
výrobky z něj
VEJCE
výrobky z nich
  HOŘČICE
výrobky z ní
RYBY
výrobky z nich
  SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
výrobky z nich
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
výrobky z nich
  OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
výrobky z nich
  VLČÍ BOB (LUPINA)
výrobky z něj
MLÉKO
výrobky z něj (včetně laktózy)
  MĚKKÝŠI
výrobky z nich