Hotel Kácov - Ubytování, restaurace, sportovní areál a školící středisko - www.hotelkacov.cz

 

 

 

POLEDNÍ MENU
0,3 l Francouzská cibulačka s parmazánovými toasty (1,3,7)    
200 g Sekaný řízek se zeleninou, bramborová kaše, kyselá okurka (1,3,7) 149
         
POLÉVKA
0,3 l Krůtí krémová se zeleninou (1,7,9) 49
0,3 l Francouzská cibulačka s parmazánovými toasty (1,3,7) 49
         
DENNÍ NABÍDKA
150 g Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát (1,3) 174
180 g Srbské vepřové žebírko, petrželová rýže (1) 174
300 g Halušky s uzeným masem a zelím, vídeňská cibulka (1,3) 109
300 g Rizoto s vepřovým masem sypané Goudou, kyselá okurka (1,7,9) 119
150 g Kuřecí steak gratinovaný hermelínem, hranolky, česnekový dip (1,3,7) 191
         
         
MOUČNÍK
3 ks Lívance s borůvkovým přelivem a šlehačkou (1,3,7) 85
1 ks Borůvkový cheesecake se šlehačkou (1,3,7) 69
         
         
STUDENÁ KUCHYNĚ
100 g Nakládaný hermelín, chléb (1,3,7) 85
1 ks Utopenec s cibulí, chléb (1,3) 75
150 g Tlačenka s cibulí a octem, chléb (1,3) 85

 

Za poloviční porce jídel účtujeme 75% celkové ceny. Čísla za jídly značí potravinové alergeny, které jsou uvedeny níže.


 



LEPEK
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
  SKOŘÁPKOVÉ PLODY
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
KORÝŠI
výrobky z nich
  CELER
výrobky z něj
VEJCE
výrobky z nich
  HOŘČICE
výrobky z ní
RYBY
výrobky z nich
  SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
výrobky z nich
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
výrobky z nich
  OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
výrobky z nich
  VLČÍ BOB (LUPINA)
výrobky z něj
MLÉKO
výrobky z něj (včetně laktózy)
  MĚKKÝŠI
výrobky z nich