POLEDNÍ MENU | ||||
0,3 | l | Kuřecí vývar s nudlemi (1,3,9) | ||
300 | g | Rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, kyselá okurka (1,7) | 149 | Kč |
POLÉVKA | ||||
0,3 | l | Květáková (1,3,7) | 49 | Kč |
0,3 | l | Kuřecí vývar s nudlemi (1,3,9) | 49 | Kč |
DENNÍ NABÍDKA | ||||
200 | g | Steak z vysokého roštěnce s pepřovou omáčkou, USA brambory (1,7) | 244 | Kč |
150 | g | Anglický roastbeef, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 191 | Kč |
150 | g | Vepřový plátek na houbách, houskový knedlík (1,3) | 174 | Kč |
150 | g | Pečená vepřová krkovice, variace knedlíků, bílé zelí (1,3) | 171 | Kč |
150 | g | Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a nivou, vařené brambory (1,3,7) | 176 | Kč |
120 | g | Grilovaný hermelín, vařené brambory, businky (1,7) | 159 | Kč |
MOUČNÍK | ||||
3 | ks | Lívance s borůvkovým přelivem a šlehačkou (1,3,7) | 85 | Kč |
2 | ks | Rakvičky se šlehačkou (1,3,7) | 35 | Kč |
1 | ks | Makový cheesecake se šlehačkou (1,3,7) | 69 | Kč |
STUDENÁ KUCHYNĚ | ||||
100 | g | Nakládaný hermelín, chléb (1,3,7) | 85 | Kč |
1 | ks | Utopenec s cibulí, chléb (1,3) | 75 | Kč |
Za poloviční porce jídel účtujeme 75% celkové ceny. Čísla za jídly značí potravinové alergeny, které jsou uvedeny níže.
LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy |
SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie |
|||
KORÝŠI výrobky z nich |
CELER výrobky z něj |
|||
VEJCE výrobky z nich |
HOŘČICE výrobky z ní |
|||
RYBY výrobky z nich |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) výrobky z nich |
|||
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) výrobky z nich |
OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 |
|||
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) výrobky z nich |
VLČÍ BOB (LUPINA) výrobky z něj |
|||
MLÉKO výrobky z něj (včetně laktózy) |
MĚKKÝŠI výrobky z nich |