Hotel Kácov - Ubytování, restaurace, sportovní areál a školící středisko - www.hotelkacov.cz

 

POLEDNÍ MENU
0,3 l Pórková s vejcem (1,3,7)    
150 g Smažené rybí filé, vařené brambory (1,3,4,7) 139
         
POLÉVKA
0,3 l Pórková s vejcem (1,3,7) 49
0,3 l Čočková s párkem (1) 49
         
HOTOVÁ JÍDLA   
150 g Hovězí roštěná na slanině, rýže/houskový knedlík (1,3) 190
150 g Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7) 184
150 g Pečená vepř. krkovice po selsku, variace knedlíků, listový špenát se smetanou/zelí (1,3,7) 181
150 g Vepřová játra po uhersku, hranolky (1) 171
300 g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, smažená cibulka (1,3) 155
150 g Kuřecí prsíčko v parmazánovém těstíčku, šťouchané brambory (1,3,7) 186
150 g Kuřecí nudličky na medu a chilli, krokety (1) 194
120 g Smažený hermelín, vařené brambory, brusinky (1,3,7) 159
3 ks Kynuté jahodové knedlíky sypané tvarohem a cukrem, maštěné máslem (1,3,7) 119
         
MOUČNÍK
1 ks Medovník se šlehačkou (1,3,7) 69
3 ks Lívance s borůvkami a šlehačkou (1,3,7) 85
         
SALÁTY
150 g Šopský salátek malý (7) 80
         
STUDENÁ KUCHYNĚ
100 g Nakládaný hermelín, chléb (1,3,7) 85
1 ks Utopenec s cibulí, chléb (1,3) 59
150 g Tlačenka s cibulí a octem, chléb (1,3) 85
150 g Matjesy s cibulí, chléb (1,3,4) 85

Za poloviční porce jídel účtujeme 75% celkové ceny. Čísla za jídly značí potravinové alergeny, které jsou uvedeny níže.




LEPEK
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
  SKOŘÁPKOVÉ PLODY
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
KORÝŠI
výrobky z nich
  CELER
výrobky z něj
VEJCE
výrobky z nich
  HOŘČICE
výrobky z ní
RYBY
výrobky z nich
  SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
výrobky z nich
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
výrobky z nich
  OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
výrobky z nich
  VLČÍ BOB (LUPINA)
výrobky z něj
MLÉKO
výrobky z něj (včetně laktózy)
  MĚKKÝŠI
výrobky z nich