Hotel Kácov - Ubytování, restaurace, sportovní areál a školící středisko - www.hotelkacov.cz

 

 

 

POLEDNÍ MENU
0,3 l Husí kaldoun s petrželovými noky (1,3,7,9)    
150 g Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7,9) 149
         
POLÉVKA
0,3 l Tradiční česnečka s opečeným chlebem (1,3,7) 49
0,3 l Husí kaldoun s petrželovými noky (1,3,7,9) 59
         
DENNÍ NABÍDKA
150 g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč (1,3,7,9,10) 177
150 g Rozlítaný španělský ptáček, houskový knedlík/dušená rýže (1,3,10) 177
150 g Zvěřinový guláš z divočáka, hanácký knedlík (1,3,12) 194
150 g Vepřový závitek se špenátem a vejcem, hranolky, bylinkový dip (1,3,10) 184
150 g Moravský vrabec, variace knedlíků, bílé zelí (1,3) 171
300 g Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a sýrem (1,3,7) 139
150 g Smažené kuřecí řízečky, mačkané brambory, kyselá okurka, citron (1,3,7) 174
150 g Filet ze pstruha na grilované zelenině na másle (1,4,7) 161
         
MOUČNÍK
1 ks Jahodový řez se šlehačkou (1,3,7) 69
1 ks Čokoládový fondant se zmrzlinou a šlehačkou (1,3,7) 89
1 ks Borůvkový cheesecake se šlehačkou (1,3,7) 69
         
STUDENÁ KUCHYNĚ
100 g Nakládaný hermelín, chléb (1,3,7) 85
1 ks Utopenec s cibulí, chléb (1,3) 75
150 g Tlačenka s cibulí a octem, chléb (1,3) 85

 

Za poloviční porce jídel účtujeme 75% celkové ceny. Čísla za jídly značí potravinové alergeny, které jsou uvedeny níže.


 



LEPEK
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
  SKOŘÁPKOVÉ PLODY
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
KORÝŠI
výrobky z nich
  CELER
výrobky z něj
VEJCE
výrobky z nich
  HOŘČICE
výrobky z ní
RYBY
výrobky z nich
  SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
výrobky z nich
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
výrobky z nich
  OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
výrobky z nich
  VLČÍ BOB (LUPINA)
výrobky z něj
MLÉKO
výrobky z něj (včetně laktózy)
  MĚKKÝŠI
výrobky z nich